Coaching 1-op-1

Persoonlijk advies bij onderhandelingen

Stroeflopende onderhandelingen; het kan je echt je nachtrust kosten. Op die momenten is het fijn dat je kunt terugvallen op iemand die je helpt om de boel vlot te trekken. Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van onderhandelen ken ik alle kneepjes van het vak en ook de spelletjes die worden gespeeld. Die leer ik je graag. Ik coach je persoonlijk voor of tijdens de lopende onderhandelingen. Zo verloopt het proces een stuk soepeler. En nog belangrijker: je weet zeker dat je niet verliest.

Wat mag je verwachten?

  • Persoonlijke coaching zoveel als je nodig hebt

  • Samen gaan we het probleem oplossen

  • Of ik leer je het zelf doen of ik doe het voor je

  • Ik garandeer een goed resultaat; no cure no pay

Dit zeggen opdrachtgevers

Wil je weten hoe ik werk?

Iedere situatie is uniek en vereist daarom ook een eigen, unieke aanpak. Het is daarbij altijd belangrijk om alle beschikbare informatie goed te bestuderen. Op basis daarvan kun je door middel van een goede voorbereiding jouw plan van aanpak bepalen.

Praktijkvoorbeeld

Slapeloze nachten

Mijn klant vertelde me dat hij verwikkeld was in een zware onderhandeling met een grote klant die al 8 maanden aan de gang was. Het kostte hem zoveel energie dat hij er al maanden slapeloze nachten van had. We maakten een afspraak om zijn situatie te bespreken.

De oplossing

Na een gesprek van een uur en nog een telefonische opvolging van een half uur waren we eruit hoe we het aan gingen pakken. Binnen 2 dagen had hij de onderhandeling naar zich toe getrokken en binnen een week had de andere partij het geld al overgemaakt. Een mooi resultaat!

Praktijkvoorbeeld

Machtsspel

Via een klant werd ik in contact gebracht met iemand die in een zware onderhandeling zat met een investeringsmaatschappij. Deze groep mensen hadden een aandeel in de onderneming van de persoon die ik bij ging staan. Hij was ten einde raad, omdat hij zich enorm onder druk voelde gezet om zijn aandelen te verkopen.

De oplossing

Na een grondige analyse bleek het een machtsspel te zijn geworden waarbij er continu druk werd uitgeoefend om steeds weer concessies te doen. De perceptie van macht lag bij de investeringsmaatschappij maar de werkelijke macht niet. Toen we dit duidelijk hebben gemaakt veranderde de hele toon van de onderhandeling. Een onderhandeling die al ruim een jaar liep werd in een maand afgehandeld waarbij beide partijen op goede voet uit elkaar zijn gegaan.

Zit je vast in een moeizame onderhandeling?
Ik begeleid je persoonlijk naar een succesvol resultaat.

Opdrachtgevers